Bestill en workshop

La oss samskape gode samarbeidsøkter som oppnår ønsket resultat

Hvorfor workshop?

En workshop er nyttig når arbeidet som skal gjøres krever innsats fra flere, og det krever mer enn korte, vanlige møter. I en workshop jobber alle deltakerne aktivt sammen for å nå et felles mål.

Ved å engasjere en fasilitator (også kalt ekstern møteleder), så får du støtte til å sikre at deltakerne i workshopen får mest mulig ut av tiden de har sammen. En ekstern fasilitator sikrer nøytralitet og gir dermed økt sjanse for å finne nye og bedre, felles veier framover.

En fordel ved å bruke en av våre Enterprise Agile Coacher som fasilitator for din workshop er at de også vil kunne bruke ulike former for coaching til å utvikle team og forbedre samarbeidet mellom individer eller grupper. De vil også kunne avdekke om det er noe som eventuelt holder dere igjen for å få det fulle potensialet i gruppen.

Våre fasilitatorer har bred erfaring fra forskjellige typer gruppedynamikk, og vet hvordan de kan navigere gjennom krevende situasjoner og mye står på spill.

De har også en solid fagkompetanse i bunn, og er kursholdere for flere av våre ICAgile-sertifiserte kurs. Det gjør det mulig å legge til rette for undervisningsbolker underveis dersom det er behov for og ønske om det.

Klassisk workshop: Vi fasiliterer standard workshoper hvor tematikken er kjent for deltakerne, men hvor det er behov for en nøytral fasilitator som kan støtte deltakerne i å finne en god felles vei for å skape best mulig resultater.

Tilpasset workshop: Vi fasiliterer og lager spesialtilpassede workshoper som sikrer effektfullt samarbeid som løser utfordringene dere står i. Her lager vi også ofte undervisningsbaserte workshoper hvor vi både underviser og coacher deltakerne underveis. Her har vi en stor kunnskapsbank å trekke på i vårt kursutvalg, og kan lage tilpasset undervisningsmateriell til din workshop hentet fra de ulike ICAgile-sertifiserte kursene vi tilbyr.

Felles forberedelser: Uansett hvilken workshop du har behov for, så starter vi alltid med et felles forberedelsesmøte for å sikre at vi oppnår resultatene dere ønsker med engasjement og entusiasme hos deltakerne. Dette tilbyr vi uten ekstra kostnad, og dersom du ikke ønsker å gå videre med oss etter et slikt møte så koster det deg ingenting. Vår erfaring er at det ofte ligger gull i gode forberedelsesmøter – det gir ofte langt bedre innsikt i hva det egentlig er behov for og sikrer dermed bedre resultater fra workshopen.

Vi tilbyr alltid coaching i etterkant av en workshop. Dette vil gjøre at spørsmål som dukker opp senere vil kunne utforskes med en erfaren coach. Slik vil læring fra workshopen omsettes til faktisk handling over tid.

 

Dette er noen av workshopene vi har holdt den siste tiden:

 

 • Smidig dypdykk – fra tankesett til praksis (4 timer)
 • Intro til Smidig arbeidsmetodikk (3 timer)
 • Teamoppstart med teamkontrakt og kickoff (4 timer)

Hvorfor velge oss?

I tillegg til solid erfaring innen coaching har våre fasilitatorer ekspertkompetanse i:

 

 • Å skape naturlig flyt og struktur
 • Å bruke energi og retning i workshop best mulig
 • Å håndtere konflikt
 • Å finne felles forståelse
 • Å balansere ulike stemmer i rommet
 • Beslutningsprosesser
 • Praktiske øvelser for å sikre måloppnåelse og resultater
 • Å styre tid og sørge for å utnytte tiden som er til rådighet best mulig
AWA Norge homepage featured image

Hva kan vi gjøre for deg?

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud fra oss, stille oss spørsmål eller bare be oss om å ringe deg.

Du kan også sende oss en e-post eller ta en telefon til oss og fortell mer om hva du trenger, slik at vi kan sende deg et tilpasset tilbud.

Erfarne fasilitatorer

Global kunnskapsbank

Tilpasset dine behov

Adventures with Agile Norge