Vårt kurstilbud

Ekstremt effektfulle kurs med de beste kursholderne!

Dette tilbyr vi

AWA Norge tilbyr kurs både for den smidige nybegynner og for deg med mange års erfaring som søker oppdatert og ny kunnskap. Vi holder kurs både på norsk og engelsk.

Gjennom våre kurs får deltakerne med seg effektfulle verktøy og ferdigheter som gjør at deres organisasjoner lykkes. Våre smidige kurs har ikke bare det som trengs for å utstyre dine team med de ferdighetene som er nødvendig for å lykkes i en stadig mer kompleks verden – de er også morsomme og interaktive.

Som den markedsledende kursleverandøren innen smidig tilbyr vi kurs som er sertifisert både hos ICAgile og Scrum Alliance. Vi tilbyr også skreddersydde workshops og kurs som møter dine behov. Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan tilby din bedrift.

AWAs unike metode

  • Våre kursdeltakere og partnere skryter av AWA for den høye kvaliteten på kursene våre, med en svært effektfull tilnærming som gir varige resultater
  • De beste læringsteknikkene tilgjengelig: Gjennom tusenvis av timer med erfaring, en kontinuerlig søken etter forbedring og oppdatert kunnskap om voksenopplæring sikres du et best mulig tilbud
  • Deltakerne forlater våre kurs med praktisk kunnskap og konkrete verktøy takket være det svært interaktive opplæringsformatet «learning by doing»
  • Våre kursholdere er topp kvalifiserte: Alle har lang arbeidserfaring, utdannelse i coaching og har alltid oppdatert kunnskap om sine felt
  • Vi er den eneste opplæringsleverandøren i hele verden som tilbyr hele læringsreisen fra Team til Enterprise Coach til ICAgile Certified Expert-nivå
ICP Team Foundations TRANSLATED Norge NEW website course pages featured images

Team Foundations: Unlocking High Performance

Nivå: Grunnleggende
Sertifisering:
ICP
Om kurset: Et kurs som kickstarter din smidige reise! Få grunnleggende forståelse for smidig, det smidige tankesettet, verdier og prinsipper for å finne den riktige måten å jobbe smidig på for ditt team og din virksomhet.  

Agile Team Coach

Nivå: Middels
Sertifisering: ICP-ACC
Om kurset: Et kurs som fokuserer på tankesett, og hvilke roller og ansvar som følger med å være smidig coach. Her får du profesjonelle coachingferdigheter som vil hjelpe ditt team med å løse utfordringene som hindrer dem i å lykkes og bli sertifisert i smidig coaching. 

Agile Team Facilitator

Nivå: Middels
Sertifisering: ICP-ATF
Om kurset: Et kurs hvor deltakerne lærer hvordan de kan bruke en rekke verktøy og teknikker som kan brukes til å designe og gjennomføre møter/workshops både fysisk og digitalt, slik at de oppnår resultatene de ønsker.

Systems Coaching and Thinking

Nivå: Avansert
Sertifisering:
ICP-SYS
Om kurset: Et kurs som går i dybden på systemisk coaching og utvikler systemcoacher som er i stand til å avdekke skjulte utfordringer. Vi utforsker eksempler fra virkeligheten og bruker modeller, teknikker og verktøy som sikrer suksess i en verden i stadig endring.  

Enterprise Agile Coach Bootcamp

Nivå: Avansert
Sertifisering:
ICP-ENT & ICP-CAT
Om kurset: Et interaktivt og avansert dobbelt ICAgile-sertifisert kurs som dekker organisasjonsutvikling, ledelsescoaching, struktur- og prosessdesign, endring og mye mer.

Product Owner

Nivå: Grunnleggende
Sertifisering:
ICP-APO
Om kurset: Et kurs som lærer deg alle de grunnleggende verktøyene og ferdighetene du trenger for å lede produktutvikling og team av produkteiere.

Product Management

Nivå: Middels
Sertifisering:
ICP-PDM
Om kurset: Et kurs som viser hvordan administrere et produkt gjennom alle stadier i livssyklusen, utvikling av produktstrategi og hvordan balansere markedsvurderinger, forretningsmål og leveranser

Delivery at Scale

Nivå: Middels/avansert
Sertifisering:
ICP-DAS
Om kurset: Et kurs som går gjennom hvordan bruke smidig til den bredere konteksten av produktlevering, slik at du kan levere fungerende produkter eller løsninger mens du balanserer konkurrerende organisatoriske krav.

Private kurs

Team som lærer sammen utvikler seg sammen. Ta en prat med oss i dag om våre fantastiske kurstilbud for ditt team. Vi tilpasser innholdet til å passe din kontekst, slik at dine team blir i stand til å løse utfordringene de møter innad i teamet og i organisasjonen eller bedriften.

Spar penger med AWAs kurspakker

Spar tid og penger med en AWA-kurspakke! Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen en kursportfolio som passer dine behov, ditt team eller din avdeling. Du får rabatterte priser og det er mulig å dele opp betalingen dersom det er ønskelig. Kurspakkene er fleksible og refunderbare dersom dine behov endrer seg underveis.

AWA Norge