Transformerende ledelse i praksis

Sertifiseringskurs (ICP-LEA) i smidig ledelse

Om dette kurset

Vil du lære å navigere endring i organisasjonen din? Vil du lære å modellere atferden som trengs for varig transformasjon, og gjøre organisasjonen din mer tilpasningsdyktig og verdidrevet?

I dette kurset går vi gjennom hvilke aspekter av din organisasjon som trenger endring, og hvordan du kan definere din visjon og ønskede resultater. Vi ser på blokkeringer i organisasjonen og hvordan det kan løses opp, inkludert hva som kreves av ledelse for å få til varig endring.

Bli med oss og bli en transformasjonsleder, i stand til å lede organisasjonen din til å trives gjennom endring!

Ta lederskapet i din virksomhet til neste nivå

Vi jobber med modeller som Product Life Cycle S Curve, Wardley Maps, Action Logic, samt AWAs banebrytende Enterprise Change Pattern. Gjennom dette kurset vil du utvikle ditt smidige lederskap og strategiske ferdigheter, og få en bedre forståelse av smidige prinsipper, tankesett og felles språk.

Du lærer om skiftet i tankesett som må til for å utnytte smidige arbeidsmetoder, og hvordan du bruker eksperimenter for å få gode resultater. Du sitter også igjen med et veikart for å kommunisere en «People-First»-strategi til resten av organisasjonen, og kunnskapen du trenger for å skreddersy en plan for ditt eget lederskap.

Bestått kurs gir deg sertifisering som ICAgile Certified Professional Leading with Agility Certification (ICP-LEA).

icp-lea

Leadership is the most important lever in organizational change
– Simon Powers

Dette lærer du på kurset

  • Å være trygg på å lede gjennom komplekse endringer.
  • Smidige prinsipper, smidig tankesett og felles språk.
  • Å sette ord på hvordan komplekse systemer påvirker organisasjonskulturen deres.
  • Å vise en klar forståelse for behovet for endring, og din egen rolle i transformasjonen.
  • Å identifisere hvilke av dine lederegenskaper som påvirker hvordan du leder på en smidig måte.
  • Hva som trengs for å fremme psykologisk trygghet, samarbeid og innovasjon.
  • Hvordan tradisjonelle tilnærminger ikke alltid oppfyller behovene til moderne organisasjoner.
  • Viktigheten av situasjonsbestemt ledelse.
  • Virkningen av makt og innflytelse gjennom ulikt lederskap.
  • Viktigheten av kommunikasjon og kraften i metaforer og historiefortelling.

Led organisasjonen din mot en mer tilpasningsdyktig og verdidrevet fremtid

Dette kurset tilbys kun som bedriftsinternt kurs i Norden. Kurset kan holdes i deres egne lokaler, eller vi kan være behjelpelige med å finne andre, egnede lokaler utenom kontoret.

Ønsker du heller gå på et åpent kurs, kan vi anbefale både Enterprise Agile Coach Bootcamp og Systems Coaching and Thinking for å lære mer om smidig ledelse.

Slik jobber vi med organisasjonsendring

Når vi jobber med organisasjonsendring så bruker vi AWAs egenutviklede «Enterprise Change Pattern» (ECP). Dette er en velprøvd framgangsmåte som er skapt av Simon Powers, grunnlegger og CEO av AWA Global i Storbritannia. Simon har jobbet med organisasjonsendring i over 20 år, og står bak flere av de viktigste modellene innen smidig – blant annet det smidige tankesettet og smidigløken.

Det å endre en organisasjon og innføre nye arbeidsmetoder er et komplekst arbeid. Det krever kontinuerlig læring, justering og oppfølging underveis.

Enterprise Change Pattern er en smidig framgangsmåte for å gjennomføre endring som for eksempel en smidig transformasjon. Denne framgangsmåten bygger på de smidige verdiene og prinsippene. Det har en coachende tilnærming som tydelig fokuserer på ønsket effekt for virksomheten. I tillegg inkluderer denne framgangsmåten de ansatte som berøres underveis i prosessen.

I løpet av dette kurset, lærer du hvordan du kan bruke Enterprise Change Pattern i din virksomhet. Du lærer hvordan du kan støtte teamene dine gjennom endringsreisen, fra mindre forbedringer til større transformasjonsreiser. Utløs din organisasjons fulle potensial med dette sertifiserte kurset i transformerende ledelse!

Våre kursholdere

john-inge-hervik

John Inge Hervik er PCC-sertifisert coach fra ICF med mer enn 15 års erfaring i smidige arbeidsmåter og organisasjoner. Han begynte som utvikler med interesse for metodikk i arkitektonisk arbeid, og har tatt videreutdannelse i psykologi og profesjonell coaching. Han jobber nå som mentor og coach for ledere, team, smidige coacher, produkteiere med flere – i tillegg til at han holder kurs og workshop. John Inge leder coaching- og kursarbeidet i Norden, og underviser i seks av kursene AWA tilbyr.

Han får tilbakemelding om at hans entusiasme er motiverende og bidrar til å holde energien i rommet oppe. Han underviser på en måte som gjør det enkelt å knytte teori til praksis. Hans tilnærming til smidig er verdibasert, og han fokuserer på å bidra til forbedringer i organisasjonene han jobber for. Denne tilnærmingen legger vekt på økt tillit, god kommunikasjon, kontinuerlig læring og et definert smidig tankesett. Resultatet er bedre forankrede organisasjons- og prosessendringer der verdiskaping står i sentrum. Han jobber systemisk med alle sine kunder for å hjelpe dem med å realisere sitt eget potensial gjennom coaching, veiledning og lederutvikling.

John Inge er en stadig på jakt etter mer kunnskap, og i tillegg til sin PCC i profesjonell coaching har han en grad i Business og Personal coaching fra University of Chester. Han har også nylig gjennomført ORSC-opplæring.

Bestill her

Trenger du mer informasjon om dette kurset? Ta en prat med oss i dag og bestill kurs ditt neste ICAgile-sertifiserte Tranformerende Ledelse i praksis-kurs i dag.

Våre kurs

Våre kurs er blant de beste i verden. Vi sørger for at ditt team får den kunnskapen de trenger for å lykkes i et raskt skiftende marked. Ta en titt på de andre kursene vi leverer.

Adventures with Agile Norge