Private kurs

Bedriftsinterne kurs tilpasset det din arbeidsplass trenger

Få maksimalt utbytte gjennom et privat kurs

Team som lærer sammen, utvikler seg sammen. Det er viktig når man skal bygge gode team. Enten det handler om å levere raskere til kundene, rulle ut nye funksjoner kjapt eller skriftende interne prosesser som skal gi bedre kommunikasjon og beslutningsgrunnlag. Læring fungerer som en katalysator – og dets innvirkning merkes i hele virksomheten.

Våre private kurs gir verdi for hele arbeidsplassen. Du kan gi dine ansatte muligheten til å utvikle seg gjennom sin smidige reise ved å bestille et av våre kursopplegg. Det vil du kunne merke effekten av i alle ledd av virksomheten, fra enkeltpersoner til avdelinger, team og kunder. Våre kursholdere har lang erfaring i smidige virksomheter, og er i tillegg utdannet i coaching.

Fordeler med private kurs

 • Tilpasset innhold som passer din kontekst
  La teamet gå dypere inn i utfordringene de møter i hverdagen og på tvers av virksomheten
 • Erfarne, sertifiserte kursholdere
  Lær av de beste med våre kursholdere som aktivt praktiserer det de lærer i virkelige smidige transformasjoner og smidige team
 • Fleksibel tidsplan og mulighet for digital levering
  Du kan velge mellom halve dager eller hele dager. Dine behov er vår prioritet.
 • Flere språk mulig
  Vi underviser både på norsk og engelsk, med undervisningsmateriale tilgjengelig på begge språk for de fleste kursene våre
 • Konfidensialitet
  Private kurs lar sensitiv og konfidensiell informasjon diskuteres fritt siden bare ditt team er tilstede. Still de vanskelige spørsmålene du trenger for å løse dine spesifikke utfordringer.

Hva skiller oss fra andre kurstilbydere?

Våre kurs er unike ved at de er designet med hele organisasjonen, ikke bare teamet, i tankene. Vi samarbeider med deg for å forstå dine nåværende utfordringer og støtter deg i å finne riktig kurs og opplæring for å møte virksomhetens spesifikke behov. Teamene dine vil fordype seg dypere i utfordringene de møter i teamet og på tvers av organisasjonen, slik at teamene dine kan maksimere effektiviteten selv om de jobber eksternt. Hele teamet drar nytte av det umiddelbart!

Hvorfor velge oss?

Få maksimalt utbytte når teamene dine lærer hvordan de kan forbedre sin smidige arbeidsmetodikk. Det vil både den enkelte ansatte, team, avdelinger og ikke minst kundene dra nytte av.

Akselerer utviklingen i virksomheten ved å bruke våre unike læringsprogrammer, som gir et støttende og psykologisk trygt miljø for menneskene som er involvert i endringsprosesser. ¨

De beste kursholderne finner du hos oss. Våre kurs får toppscore og blir ofte beskrevet som transformative.

Sertifiserte og tilpassede kurs

Økt læring og kompetanse

Lær av de aller beste

Be om et tilbud fra oss

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud fra oss, stille oss spørsmål eller be oss om å ringe deg.

Du kan også sende oss en e-post eller ta en telefon til oss og fortell mer om hva du trenger, slik at vi kan sende deg et tilpasset tilbud.

Adventures with Agile Norge