Personvernserklæring og vilkår

Gyldig fra 1.1.2023
Databehandlingsansvarlig: Siri O. Kvalø

Generelt

Din trygghet på nett er viktig for oss i Adventures with Agile Norge. Derfor er oppgivelse av personopplysninger frivillig.

Om du deltar på kurs hos oss vil vi være nødt til å lagre noe data om deg for at du skal kunne gjennomføre kurset og få sertifiseringen din via ICAgile. Den informasjonen vi lagrer behandles i henhold til personvernloven og slettes etter endt formål med lagring og behandling.

Vi selger ikke din informasjon til noen utenfor vår organisasjon. Men vi vil noen ganger legge deg inn i e-postlister slik at vi kan sende deg informasjon om neste kurs eller arrangement. Dette gjør vi kun dersom du har aktivt takket ja til dette.

Vi lagrer aldri private helseopplysninger. Dersom du gir oss beskjed om eventuelle allergier e.l. i forbindelse med deltakelse på et av våre kurs vil dette slettes umiddelbart etter gjennomført kurs.

Nettside

Vår nettside er norge.adventureswithagile.com.

Som alle aktører på nett forholder vi oss til cookies – eller kakesmuler om du vil. Dette er små filer som lagres i nettleseren din automatisk og hjelper nettleseren med diverse jobber, som for eksempel å huske URL-adresser, auto-utfylle skjema og lignende. Vi jobber med løsninger for deg og velge hvilke kakesmuler du vil skal lagres, men per nå er det opp til deg å manuelt gå inn i nettleseren og slette eventuelle smuler der.

Hvis du legger igjen kommentarer på noen av artiklene våre, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet.

En anonymisert streng opprettet fra e-postadressen din (også kalt en hash) kan leveres til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker den. Gravatar-tjenestens personvernerklæring er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Etter at vi har godkjent kommentaren din, er profilbildet ditt synlig for nettsidene sammen med kommentaren din.

Nyhetsbrev

På nettsidene våre finnes ulike «opt-in» bokser. Det vil si at du kan registrere deg på vår e-post liste for å få tilsendt gratis verdi som tips, inspirasjon, webinarer samt få våre beste tilbud om du vil kjøpe produkter. Du vil da bli bedt om å registrere navn og e-post adresse.

Vi bruker ConvertKit til å sende ut nyhetsbrev, og du vil alltid ha mulighet til å melde deg av dette ved å klikke på en avmeldingslink nederst i e-postene du mottar.

Dine rettigheter

Personvernloven er din lov. Det er den loven som beskytter dine personopplysninger og informasjon. Alle er svært glade for den, og alle som driver bedrift er i et sterkt elsk-hat forhold til den.

Din rett til privatliv er skrevet ned i form av et knippe rettigheter som bedrifter har plikt til å tilrettelegge for. De viktigste er:

Retten til innsyn

Du har til enhver tid rett til å be om innsyn i hvilken informasjon en bedrift har lagret om deg.

 

Retten til korreksjon

Du har rett til å korrigere informasjon som er lagret om deg dersom du mener den gir et uærlig eller feilaktig bilde av deg som person.

 

Retten til sletting

Du har til enhver tid rett til å be bedriften slette informasjon om deg, dersom formålet ved lagringen er utgått eller du mener de har fått informasjonen uten ditt samtykke.

Alle bedrifter plikter til å etterkomme brukers rettigheter, med mindre det vil påvirke rikets sikkerhet eller en pågående rettssak. Informasjonen skal gis til deg i et tilgjengelig format og innen 14 virkedager (med noen unntak) etter forespørsler. Ved forespørsel av sletting har bedriften plikt til å gi beskjed til eventuelle tredjeparter som også har lagret informasjonen.

Ta kontakt

Har du spørsmål vedrørende personvernserklæringen, eller ønsker å be om innsyn, sletting eller retting?

Send en e-post til behandlingsansvarlig på norge@adventureswithagile.com.

Vilkår for påmelding til våre kurs

Påmelding til våre kurs er bindene. Dersom kurset arrangeres i samarbeid med en av våre partnere er det partnerens vilkår som er gjeldende.

Følgende åpne kurs settes opp i samarbeid med Bouvet ASA:

  • Team Foundations: Unlocking High Performance (ICP)
  • Agile Team Coach (ICP-ACC)
  • Agile Team Facilitator (ICP-ATF)
  • Enterprise Agile Coach Bootcamp (ICP-ENT & ICP-CAT)
  • Systems Coaching and Thinking (ICP-SYS)
  • Delivery at Scale (ICP-DAS)

Påmelding til disse kursene følger Bouvet sine vilkår for kurs. Les disse vilkårene her: https://www.bouvet.no/kurs/generelle-vilkar

NB: For åpne kurs i Danmark gjelder egne regler. Se den aktuelle kurssiden for hvilke vilkår som gjelder.

 

Denne siden oppdateres jevnlig. Sist oppdatert 9. januar 2024.