Årets første måned har kommet og gått. Hvordan har din januar vært?

 

Vi i Adventures with Agile Norge startet året med en skikkelig vitamininnsprøytning og dro til England på strategisamling med AWA Global. Hjemme hos AWA-grunnlegger Simon Powers fikk vi lagt planer, diskutert og satt oss felles mål for året, ledd, gått turer og kost oss i tre dager til ende.

 

Nå er vi i full gang med årets kurs, og vi har også fått en ny kursholder på laget! Det er rett og slett skikkelig stas å kunne dele at Øystein Vandvik fra januar av er fast kursholder for oss. Sammen skal vi holde markedets beste kurs innen smidig arbeidsmetodikk og coaching. Vi gleder oss over utvidelsen og ser fram til året som kommer.

 

Men betyr det at alt er bare gull og grønne skoger? 

 

En rekke selskaper varsler nå oppsigelser. Det snakkes om dårligere tider, om dyrtid, og mange selskaper ønsker å spare penger. Da må også vi tørre å stille spørsmålet: Betyr det at vi ikke vil selge like mange kurs som i fjor?

 

Må vi stramme inn livreima? Bør vi nå ta flere andre typer oppdrag? Er det på tide å hive seg rundt og sette nye prioriteringer for året? For som vi skrev om i nyhetsbrevet i november 2022, så er jo vår viktigste prioritet i 2023 å etterleve våre verdier og vår visjon i praksis. Bygge gode relasjoner, finne glede i alle arbeidsoppgavene vi gjør i selskapet, og rett og slett sørge for å være den beste versjonen av oss selv. Det handler om å stadig utfordre egne tankemønstre og være proaktive i søken på forbedring. Selvutvikling starter med oss selv, og det skal vi holde fast ved.

 

Det blir ikke mindre viktig å være smidig nå. Og det blir ikke mindre viktig om vi går inn i dårlige økonomiske tider, kanskje heller tvert i mot. Det er i usikre tider forskjellen mellom smidige virksomheter og de mer tradisjonelle blir størst.

 

Vår prioritet nummer to er å sørge for at det smidige tankesettet sprer seg til flere virksomheter og bedrifter. Vi skal gjøre alt vi kan for å være en positiv kraft og spre budskapet vi tror på. For jo flere som lever det smidige tankesettet, jo bedre blir arbeidslivet.

 

Det skal vi snakke masse om i 2023! Både i kursene våre, i artikler og blogginnlegg, og ikke minst på fysiske og digitale meetups. I februar planlegger vi to fysiske seminarer, og flere er i planleggingsfasen. Følg oss gjerne på LinkedIn hvis du er interessert i å få løpende informasjon om våre kommende aktiviteter.

 

15. februar: Meetup med Stavanger Agile

Trenger vi coaching for å lykkes med smidige transformasjoner?

Les mer og meld deg på her.

28. februar: Frokostseminar i Oslo med Bouvet

Balansekunst: Smidige virksomheters fortrinn.

Les mer og meld deg på her.

 

Hva vil du vite mer om?

Vi vil gjerne også høre fra dere! Hva har du lyst til at vi i Adventures with Agile Norge skal snakke mer om i 2023? Del gjerne dine tanker i kommentarfeltet.