Endelig er Adventures with Agile Norge offisielt startet opp. Vi blir det norske kontoret til anerkjente Adventures with Agile, som fra nå av kalles AWA Global. Vårt mål? Det er å gjøre arbeidslivet bedre. Intet mindre.

AWA Global har lenge vært kjent som en av verdens ledende kursleverandører innen smidig og coaching, og en pioner innen organisasjonsutvikling, organisasjonsutvikling og smidig.

Er ikke norsk arbeidsliv noe av det beste i verden, tenker du kanskje? Jo. Det er mye som er bra med norsk arbeidsliv. Men at noe er bra betyr jo ikke at det ikke har potensiale for å bli mye bedre!

 

Et bedre arbeidsliv for alle

Vi drømmer om et arbeidsliv hvor psykologisk trygghet og personlig utvikling er integrert i bedriften. Hvor selvorganiserende team oppstår som følge av tillit og en opplevelse av felles hensikt og motivasjon. Et smidig arbeidsliv med plass til hele mennesker!

Vi tilbringer minst en tredjedel av vår tid på jobb. Hvordan vi har det på jobb har stor betydning for våre liv. Det har stor betydning for samfunnet vi lever i. Framover har vi enorme utfordringer å løse – alt fra krigens konsekvenser til klimaendringer – og vi trenger et arbeidsliv som er i stand til å respondere på endring raskt, hvor alle medarbeiderne får utnyttet sitt potensiale og hvor vi kutter ned på unødvendige strukturer.

 

Dette skal vi gjøre

Vi skal holde kurs, drive coaching, holde foredrag og workshops! Sammen gjør vi alt vi kan for å støtte organisasjoner og bedrifter til å nå sitt fulle potensial. Vi tør påstå at vi leverer markedets beste kurs innen smidig utvikling og coaching – fra vårt etter hvert velkjente Agile Team Coach-kurs og opp til Agile Enterprise Bootcamp. Tilbakemeldingene vi får inn etter hvert kurs beviser dette for oss, gang på gang!

 

Vil du vite mer om våre kurs? Her finner du mer informasjon og lenker til påmelding

 

Møt teamet i Adventures with Agile Norge

Vi drives i dag av Siri O. Kvalø og John Inge Hervik, i tett samarbeid med AWA Global. Vil du vite mer om hva som driver Siri og John Inge i AWA Norge, og hva Simon Powers, grunnlegger og leder av AWA Global, har som visjon for framtiden? Da kan du se videoen under fra lanseringswebinaret vårt.