Enterprise Agile Coach Bootcamp

(ICP-ENT & ICP-CAT)

ICAgile-sertifisert Enterprise Agile Coach Training

«En type kurs som virkelig kan skape endring i folks liv
og på arbeidsplasser. En fantastisk opplevelse!»

Om dette kurset

Dette kurset er en femdagers intensiv og lærerik bootcamp! Bestått kurs gir kombinerer ICAgile-sertifieringen ICAgile Certified Professional – Agility in the Enterprise (ICP-ENT) og Coaching Agile Transitions (ICP-CAT).

Her får du kunnskapen som tar din organisasjon til neste nivå. Vi går i dybden på organisasjonsutvikling, ledelsescoaching og endringsprosesser, og du får med deg verktøyene du trenger for å kunne innføre smidig i hele virksomheten.

Dette lærer du på kurset

Hva skal til for at en organisasjon blir mer responsiv og verdidrevet? Hvilke endringer kreves i din organisasjon for å bli mer bærekraftig og suksessfull? Dette går vi i dybden på i løpet av dette kurset. Du vil lære om hvordan prosesser bør designes for å være mest mulig smidig, og hvordan alle delene i organisasjonen bør engasjeres. Du sitter igjen med ferdighetene, verktøyene og teknikkene du trenger for å designe et system som sikrer høy ytelse, kundefokus og som legger til rette for en smidig arbeidsflyt.

Hvordan sikre aktiv deltakelse og selvorganisering for å løse opp flaskehalser og andre problemer i virksomheten? Dersom endring kommer fra toppledelsen uten reell forankring vil man møte motstand og risikere å mislykkes. På dette kurset vil du lære om hvordan du kan sørge for lokalt eierskap og engasjement, gjennom fasiliteringsteknikker for å involvere alle berørte. Du sitter igjen med ferdighetene og forståelsen du trenger for å gi tydelig retning i store grupper hvor meningsmangfoldet er stort, hvordan du kan løse opp i intern motstand, samt coache team og større grupper.

I Norge holdes holdes dette kurset på engelsk med mindre alle deltakerne er norske og ønsker norsk undervisning. I resten av Norden er undervisningsspråket alltid engelsk. Alt kursmateriell er på engelsk.

Dette lærer du på kurset

 • Lær hvordan du kan engasjere og hjelpe toppledere, team- og mellomledere og andre i teamet, inkludert coaching og mentoring for å forbedre lederforhold og effektivitet.
 • Få ferdighetene, verktøyene og teknikkene du trenger for å coache en stor gruppe gjennom en organisasjonsendring.
 • Beskriv hvordan du designer systemer som støtter høy ytelse, kundefokus og smidighet.
 • Undersøk hvordan ulike strukturer, prosesser og lederegenskaper påvirker psykologisk trygghet, og teamets nivåer av emosjonell intelligens og evne til å skape og opprettholde trygge rom.
 • Utforsk grensene for din egen identitet, beslutningstaking og evner til å skape mening.
 • Få ferdigheter, verktøy og teknikker for å overvinne dysfunksjoner rundt smidige leveranser.
 • Bruk Lean-konsepter for å optimalisere en organisasjon for tilpasningsevne, verdiflyt og tilbakemelding.
 • Kunne forstå og forklare hvordan arbeidet er fordelt i organisasjonen, hvor flaskehalsene er, og hvordan man kan forbedre flyten på en måte som ledelsen forstår
 • Lær hvordan du lager gode eksperimenter og forstår forskjellen mellom eksperimenter i et lukket og forutsigbart system og eksperimenter i et komplekst og åpent system.
 • Lag og bruk beregninger (OKR osv.) på en måte som viser om eksperimenter beveger seg mot reelle forretningsresultater.
 • Lær hvordan du identifiserer og snakker om systemiske hindringer for smidighet og hva du skal gjøre for å fjerne dem.
 • Veilede og gi mentoring til store grupper og team mot bedre organisasjonsstrukturer som støtter målene organisasjonen har satt seg.
 • Utforsk ulike modeller for å diskutere kultur og koblingen til struktur og ledelse.
 • Identifiser og overvinn motstand systematisk. Få nødvendig innsikt og lær modeller og teknikker for å hjelpe folk å forstå hva endring betyr for dem.
 • Forklar hvordan du bruker AWAs Enterprise Change Pattern, en virkningsfull tilnærming for raskt å endre en organisasjon for å nå sine mål.

Våre kurs

Dato Tidspunkt Pris Kursholder Sted
10. – 14. juni 09:00 – 17:30 Fra 36 500 NOK John Inge Hervik Oslo BESTILL HER
16. – 20. september 09:00 – 17:30 Fra 25 000 DKK + MVA John Inge Hervik København BESTILL HER
25. – 29. november 09:00 – 17:30 Fra 36 500 NOK John Inge Hervik Oslo BESTILL HER

Alle våre offentlige EAC bootcamp-kurs i Norge gjennomføres i samarbeid med Bouvet. Påmelding lenker til deres bookingsystem.

Ønsker du et privat kurs for din virksomhet? Alle våre kurs tilbys også som bedriftsinterne kurs. Det kan du lese mer om via denne lenken.

Ønsker du å ta kun ICP-CAT eller ICP-ENT? Ta kontakt med oss.

Forkunnskap

Dette er et kurs beregnet på deg som kjenner godt til smidig fra før og som ønsker å ta steget videre for å kunne innføre smidig på tvers i organisasjonen. Det forventes grunnleggende forkunnskaper i coaching, minimum tilsvarende Agile Team Coaching (ICP-ACC).

 

Hvem bør delta?

Dette kurset passer for: Toppledere, mellomledere, konsulenter, teamledere, avdelingsledere, teamcoacher, ledelsescoacher

Privat kurs

Enterprise Agile Coach Bootcamp kan settes opp som privat kurs for en gruppe av dine medarbeidere (for eksempel coacher, ledergrupper, teamledere osv) som jobber med endring i din virksomhet. Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan støtte deres behov! Våre kurs kan leveres både digitalt og fysisk hvor du ønsker – hvor som helst i verden. Vi leverer kurs både på norsk og engelsk.

Spar penger med AWAs kurspakker

Spar tid og penger med en AWA-kurspakke! Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen en kursportfolio som passer dine behov, ditt team eller din avdeling. Du får rabatterte priser og det er mulig å dele opp betalingen hvis dere ønsker. Våre kurspakker er fleksible og refunderbare dersom dine behov endrer seg underveis.

Sertifisering

SERTIFISERT AV ICAGILE

Dette kurset gir sertifisering av International Consortium for Agile (ICAgile), det ledende sertifiseringsorganet for smidig. Kurset oppfyller ICAgile sine læringsmål for sertifiseringen for ICAgile Certified Coaching Agile Transitions (ICP-CAT) og ICAgile- Certified Professional – Agility in the Enterprise certification.

Denne etterutdanningssertifiseringen er et viktig skritt mot å oppnå ICAgile Expert-Agile Coaching (ICE-AC), bransjens første kompetansebaserte sertifisering. Det er en løpende vurdering gjennom hele kurset samt en praktisk vurdering på slutten av kurset som du må bestå. Så lenge kursholderen mener du har demonstrert tilstrekkelig kompetanse, at du har forstått læringsmålene og du ikke går glipp av mer enn 1 time av kurset, vil du motta din sertifisering per e-post.

ICP-ENT ICP-CAT

Hvorfor velge oss når du skal ta kurs i Enterprise Agile Coaching bootcamp (ICP-ENT & ICP-CAT)?

 Utviklet av sertifiserte «Training from the back of the room»-instruktører og bruker kun forskningsstøttede læringsteknikker for voksne. Dette gir en interaktiv og skikkelig engasjerende kursopplevelse enten du velger digitalt eller fysisk kurs.

Meget anerkjent kursleverandør med mange års erfaring, bransjeledende sertifisering og globalt anerkjente kursholdere. Denne opplevelsen lar kursdeltakerne våre ikke bare forstå materialet, men også omsette det i praksis i sine jobber.

Fasilitert av profesjonelle kursholdere med lang erfaring fra arbeidslivet, som har jobbet med smidige transformasjoner og smidige team på tvers av mange forskjellige selskaper i alle former og størrelser. Våre kursholdere jobber aktivt i organisasjoner, og bruker smidig for å løse reelle forretningsproblemer.
Vår framgangsmåte setter alltid mennesker først. Vi bruker mye tid på å sikre at kursdeltakerne får med seg det smidige tankesettet, slik at de er i stand til å sette i gang både prosess- og kulturendring etter gjennomført kurs.

Tilgang til hele læringsreisen fra team-nivå til Enterprise coaching for hele virksomheten (og en rekke andre kurs i verdensklasse!)

Vi har rekonstruert våre digitale kurs, ikke ved å bytte mot den samme opplevelsen digitalt, men ved å revurdere hver enkelt modul og læringsmål for å bli forbedret med smarte verktøy for å skape den typen transformasjonsopplevelse du kan forvente av et AWA-kurs.

Tilbakemeldinger på dette kurset

“Veldig nyttig for å få bedre bevissthet, språk og verktøy ”

Thomas Rosten
Agile Coach
Kursdeltaker Enterprise Agile Coach Bootcamp (ICP-ENT&ICP-CAT)

“Jeg vil varmt anbefale dette inspirerende kurset, som gir utmerkede verktøy for å sette mennesker i sentrum av virksomhetsutvikling.” 

Gunnar Berre
Business Director
Kursdeltaker Enterprise Agile Coach Bootcamp (ICP-ENT&ICP-CAT)

“Uten tvil en av de mest sentrale kursene jeg har deltatt på for å bidra til å forme min fremtidige karriere som coach. Fullt av fantastisk innhold, inkludert verktøy, teknikker og øvelser som du kan bruke umiddelbart på arbeidsplassen. Jeg har virkelig åpnet øynene og sinnet mitt for en verden av forretningssmidighet og det virkelige fokuset på å oppnå bedre forretningsresultater – i stedet for det feilinformerte målet om å være (eller transformere til) smidig.”

C. Brown
Agile Coach
Kursdeltaker Enterprise Agile Coach Bootcamp (ICP-ENT&ICP-CAT)

“En type kurs som virkelig kan skape endring i folks liv
og på arbeidsplasser. En fantastisk opplevelse! ”

Ellen-Marie B. Nygård
Daglig leder
Kursdeltaker Enterprise Agile Coach Bootcamp (ICP-ENT&ICP-CAT)

“Dette var svært nyttig og lærerikt, og noe jeg som Enterprise Agile Coach kan ta i bruk umiddelbart” 

Christian Dahlø Jacobsen
Enterprise Agile Coach
Kursdeltaker Enterprise Agile Coach Bootcamp (ICP-ENT&ICP-CAT)

«Utrolig inspirerende dager med refleksjon og læring som vil utvikle meg og virksomheten i tiden som kommer” 

Bjørn Våga
Avdelingsleder prosjekt og digitalisering
Kursdeltaker Enterprise Agile Coach Bootcamp (ICP-ENT&ICP-CAT)

“Jeg kan ikke si nok om den transformasjonsopplevelsen som skjer i løpet av dette kurset. Det er ingen måte å forlate dette på uten å ha hatt en personlig transformasjon. Jeg går herfra med et helt nytt perspektiv. Så mange tråder ble koblet sammen gjennom samtalene vi hadde.»

Sarah Kyros
I/S Principal Program Manager
Kursdeltaker Enterprise Agile Coach Bootcamp (ICP-ENT&ICP-CAT)

Kursholdere

Denne ICAgile-sertifiserte Enterprise Agile Coach Bootcampen (ICP-ENT & ICP-CAT) undervises av noen av disse kursholderne:

john-inge-hervik

John Inge S. Hervik

John Inge Hervik er PCC-sertifisert coach fra ICF med mer enn 15 års erfaring i smidige arbeidsmåter og organisasjoner. Han har teknisk bakgrunn fra programvareutvikling, og har også studert psykologi og coaching. Han leder Adventures with Norges coaching- og kursarbeid, og underviser i seks av kursene som tilbys av AWA. Tilbakemeldinger han pleier å få er at han entusiasme virkelig engasjerer deltakerne og gjør kompliserte temaer tilgjengelige for alle. Hans tilnærming til smidig er verdibasert, og han fokuserer på å bidra til forbedringer i organisasjonene han jobber for. Denne tilnærmingen legger vekt på økt tillit, god kommunikasjon, kontinuerlig læring og et definert smidig tankesett. Resultatet er bedre forankrede organisasjons- og prosessendringer der verdiskaping står i sentrum. Han jobber systemisk med alle sine kunder for å hjelpe dem med å realisere sitt eget potensial gjennom coaching, veiledning og lederutvikling. John Inge er en stadig på jakt etter mer kunnskap, og i tillegg til sin PCC i profesjonell coaching har han en grad i Business og Personal coaching fra University of Chester. Han har også fullført ORSC-opplæring (Organization and Relationship Systems Coaching).

Simon Powers

Simon har over 20 års erfaring med å hjelpe veldig store organisasjoner med å lykkes i markedet og være en bedre arbeidsplass. Han samarbeider med styret eller toppledere for å endre måten de ser seg selv, hverandre og organisasjonene på. Resultatene er bedre organisasjonsdesign, bedre prosesser, mer engasjerte ansatte, og en organisasjon som er kundefokusert og mer vellykket. Simon er en ICAgile-autorisert trener for AWA Agile Team, Facilitation and Enterprise Agile Coach Bootcamp, medlem av ICAgile Expert – Enterprise Agile Coaching-sertifiseringskomiteen og en av de første personene i verden som har ICAgile Expert in Enterprise Coaching-sertifiseringen.

Bestill her

Trenger du mer informasjon om kurset? Ta kontakt med oss i dag og book deg inn på vårt neste ICAgile-sertifiserte Enterprise Agile Coach Bootcamp-kurs i dag.

Vår kurskalender

Vi tilbyr en rekke ulike kurs, alle designet for å hjelpe dine team med å lykkes i et skiftende marked. Ta en titt på hele vår kurskalender her.

Adventures with Agile Norge