Delivery at Scale

Kurs i smidig porteføljestyring i praksis som gir ICAgile-sertifiseringen ICP-DAS

Om dette kurset

Team i en rekke ulike virksomheter har nå sett fordelene ved å ta en smidig tilnærming til arbeidet. Det gir bedre samarbeid og engasjement, større tilpasningsevne, raskere leveranser og bedre kvalitet. Så hvordan kan vi få til de samme praksiser og prinsipper over større porteføljer, produkter og prosjekter?

Deltakerne vil tilegne seg verktøyene og rammeverkene som er nødvendige for å bruke smidig til den bredere konteksten av produktlevering, slik at de kan levere fungerende produkter eller tjenester mens de balanserer konkurrerende organisasjonskrav. Dette erfaringsbaserte kurset fokuserer på eksempler fra den virkelige verden og praktiske øvelser for å hjelpe deltakerne med å avdekke nøkkelkonsepter for å skalere smidig implementering. Her lærer du om porteføljestyring i praksis!

Deltakerne vil lære adaptive planleggingsteknikker og en transformasjonsstrategi som kan hjelpe virksomheten deres med å oppnå best mulig resultater – samtidig som de setter menneskene først.

Deltakelse på dette kurset vil styrke deltakernes ferdigheter i å organisere effektive resultater, eliminere sløsing, maksimere verdilevering og kommunisere verdi og framskritt på tvert av en organisasjon.

Etter bestått kurs vil du få ICAgile-sertifiseringen  Professional in Delivery at Scale (ICP-DAS).

Dette lærer du på kurset

  • Evaluere og definere nye initiativer i tråd med virksomhetens strategi
  • Lag portefølje-backlog ved å bruke en rekke beslutningsmetoder som synliggjør verdi på tvers av hele porteføljen
  • Bruk verdibasert tenkning og forhandlingsevner
  • Artikulere de mange ikke-monetære verdidimensjonene som er relevante for bedriftens beslutningsrammeverk
  • Lag eksperimenter på en trygg måte for å teste og forbedre levering av verdi
  • Lag en ende-til-ende verdistrømsanalyse for et initiativ
  • Bruk verktøy og teknikker for ideer og oppdagelsesaktiviteter over et initiativs levetid
  • Analyser og evaluer tilbakemeldingssløyfer og beregninger for et initiativ
  • Viser hvordan AWAs egenutviklede Enterprise Change Pattern støtter produkt- og tjenestelevering for å forbedre arbeidsmåter, verdiskaping og levering

Kommende kurs

Dato Tidspunkt Pris Kursholder Sted Språk Booking
UTSATT – nye datoer kommer 09:00 – 17:00 Fra 18 500 Jiten Vara Oslo Engelsk Kontakt oss

Standardpris på dette kurset er 21 500 kr. Early bird-pris gjelder fram til 15. februar.

Sertifisering

ICAGILE-SERTIFISERT
Dette kurset gir sertifisering gjennom International Consortium for Agile (ICAgile), det ledende sertifiseringsorganet for smidig. Kurset oppfyller alle ICAgile sine læringsmål for sertifiseringen Professional Delivery at Scale (ICP-DAS).

Det er en løpende vurdering gjennom hele kurset samt en praktisk vurdering på slutten av kurset som du må bestå. Så lenge kursholderen mener du har demonstrert tilstrekkelig kompetanse, at du har forstått læringsmålene og du ikke går glipp av mer enn 1 time av kurset, vil du motta din sertifisering per e-post.

 

STØTTES AV SCRUM ALLIANCE
Ved å delta på dette kurset vil du være kvalifisert til å tjene opptil 15 kategori C SEU-poeng.

Anbefalte forkunnskaper

Minst seks måneder arbeidserfaring innen smidig, eller ha gjennomført vårt Team Foundations-kurs.

Hvem passer dette kurset for?

Prosjektledere, scrum mastere, forretningsutviklere, produktledere, leveringsansvarlige, porteføljeansvarlige eller andre som ønsker mer kunnskap om smidig portefølgestyring.

Kursholder

På dette ICAgile-sertifiserte Delivery at Scale (ICP-DAS)-kurset møter du disse kursholderne:

Jiten Vara

Jiten er en coach og kursholder med over 15 års erfaring. På den tiden har han bidratt til å øke smidigheten til organisasjoner i sektorer som spenner fra mote til finans, detaljhandel til biovitenskap, samt myndigheter og bilindustri. Jiten sin lidenskap på jobben er å hjelpe folk til å nå sitt neste høydepunkt og i den konstante jakten på høy ytelse, spesielt i skalerte miljøer.

Jiten Vara er også forfatter og profesjonell coach, akkreditert av ICF.

Bedriftsinterne kurs

Ønsker du mer informasjon om dette kurset? Ta kontakt med oss for å få tilbud på dette kurset som bedriftsinternt kurs for din arbeidsplass.  

Kurskalender

Vi tilbyr en rekke ulike kurs, alle designet for å hjelpe dine team med å lykkes i et skiftende marked. Ta en titt på hele vår kurskalender her.

Adventures with Agile Norge