Agile Product Owner (ICP-APO)

ICAgile-sertifisert kurs for produkteiere

Om dette kurset

Hvordan matche produkt med forretningsproblem? Dette kurset er rettet spesielt mot produkteiere, som vil sikre at de riktige produktene utvikles, og løser de riktige utfordringene.

Du lærer de grunnleggende ferdighetene og verktøyene som trengs for å lede produktutvikling og team av produkteiere. Du lærer om forretningsverdi, hvilket lederskap som kreves for å sikre produkttilpasning, og hvordan praksisene passer inn i en smidig utviklingsprosess. Du får også innsikt i verdistyring, og betydningen av samarbeid for å identifisere de mest kritiske aspektene og egenskapene til et produkt.

Bestått kurs gir deg sertifiseringen ICAgile Certified Product Owner (ICP-APO)

Utvikle deg videre som ICAgile-sertifisert produkteier

Du lærer:

 • Å forstå roller og ansvar som produkteier.
 • Å identifisere hvilke produkter som vil levere maksimal forretningsverdi, gjennom formålsjusteringsmodell, kano-analyse og verdistrømkartlegging.
 • Å lage et produktveikart som er i tråd med forretningsresultater.
 • Å bruke personas og produktdesign-workshops for å definere funksjoner og kvalitetsmål.
 • Å planlegge ved bruk av historiekartlegging, prioritering og etterslep.
 • Bruk av papirprototyper og brukervennlighetstesting for å veilede produktdesign.
 • Just-in-time utvikling mens du følger designprinsipper og arkitektoniske retningslinjer.

Bestill dette kurset

Dette kurset er kun tilgjengelig som privat kurs for din organisasjon eller bedrift. Kurset kan leveres både digitalt og fysisk hvor du ønsker – hvor som helst i verden.

Ta en prat med oss om hvordan våre kurs kan hjelpe dine team med å nå målene sine!

Bli anerkjent for din ekspertise

Bestått kurs gir deg sertifiseringen ICAgile Certified Product Owner (ICP-APO), et viktig steg for å videreutvikle deg som produkteier.

Hvorfor velge oss når du skal ta kurs i Product Owner (ICP-APO)?

 • Våre kurs er utviklet av sertifiserte «Training from the back of the room»-instruktører, og bruker kun forskningsstøttede læringsteknikker for voksne. Dette gir en interaktiv og skikkelig engasjerende kursopplevelse, enten du velger digitalt eller fysisk kurs.
 • Profesjonelle kursholdere med lang erfaring fra arbeidslivet. Teamet vårt har jobbet med smidige transformasjoner og smidige team på tvers av mange forskjellige selskaper i alle former og størrelser. Kursholderne våre jobber aktivt i organisasjoner, og bruker smidig for å løse reelle forretningsproblemer.
 • Tilgang til hele læringsreisen, fra team-nivå til Enterprise coaching, for hele virksomheten. Tilgang til en rekke andre kurs i verdensklasse.
 • Meget anerkjent kursleverandør med mange års erfaring, bransjeledende sertifisering og internasjonalt anerkjente kursholdere. Dette lar kursdeltakerne våre ikke bare forstå materialet, men også omsette det i praksis i sine jobber.
 • Vår framgangsmåte setter alltid mennesker først. Vi bruker mye tid på å sikre at kursdeltakerne får med seg det smidige tankesettet, slik at de er i stand til å sette i gang både prosess- og kulturendring etter gjennomført kurs.
 • Vi har rekonstruert våre digitale kurs. Hver enkelt modul og læringsmål er forbedret og tilpasset digital læring, for å skape den typen transformasjonsopplevelse du kan forvente av et AWA-kurs.

Feedback on this course

“Fantastisk kurs – åpnet døra til nye måter å tenke og jobbe på.”

Owain Moremon
Specialist
Kursdeltaker  (ICP-APO)

“Glimrende kurs som får mange muligheter på bordet for å hjelpe deg å levere en bedre forståelse og praktiske verktøy og prosesser.”

Neil Jeffreys
Group Lead Vulnerability
Kursdeltaker (ICP-APO)

“Muligens en av de beste kursene jeg har tatt. Jeg skulle ønske jeg hadde tatt det for seks måneder siden. Jeg elsket måten undervisningen setter mennesker først og syntes det resonnerte godt med mine rolle.”

Sara Nicholas
Associate Change Manager
Kursdeltaker (ICP-APO)

“Flott, praktisk kurs som faktisk vil hjelpe meg å gjøre jobben min bedre.

Kieron Meyrick
Head of Ops Value & Transformation
Kursdeltaker (ICP-APO)

Bestill her

Trenger du mer informasjon om kurset? Ta kontakt med oss i dag!

Våre kurs

Vi tilbyr en rekke ulike kurs, alle designet for å hjelpe dine team med å lykkes. Se hele kurskalenderen vår her.

Adventures with Agile Norge