Team Foundations: Unlocking high performance (ICP)

Det perfekte kurset for den smidige nybegynner!

Om dette kurset

Hvordan kan vi oppnå bedre samarbeid, resultater og kvalitet i komplekse arbeidsmiljøer?

Hvordan lykkes med gode, smidige team i dagens komplekse marked? Endringene skjer raskere enn vi rekker forberede oss på, kundene krever kortere leveransetider og virksomheter må finne nye måter å jobbe på for å trives i slike dynamiske miljøer.

Vi har utviklet dette unike kurset i samarbeid med britiske Sooner Safer Happier (SSH), med masse interaktive øvelser som vil gi deg som deltaker et solid læringsutbytte. Gjennom dette kurset vil du få hjelp til å finne de riktige smidige tilnærmingene for ditt team og din organisasjon. Gjennom å utforske en unik blanding av banebrytende og pålitelige modeller som Agile Onion, BVSSH, Cynefin, User Stories, Kanban og Impact Mapping, vil du få verdifull innsikt og teknikker for å oppnå verdibaserte resultater og fremme samarbeid.

I løpet av dette kurset vil du lære å takle teamutfordringer, fordype deg i selve kjernen til smidig og lære fordelene med iterativ utvikling. Du vil utvikle en solid forståelse av kjernekonsepter og tilegne deg et praktisk verktøysett som umiddelbart kan brukes i arbeidet ditt.

Er du klar til å få fram potensialet til bedre måter å jobbe på for ditt team? Bli med oss på denne transformative reisen og få med deg tankesettet, verktøyene og kunnskapen som trengs for å lykkes i det nye arbeidsparadigmet. Det er verdifullt for nye og eksisterende team som trenger å koble seg til kundefokuset på nytt, tenke nytt om eksisterende kultur og etablere nye teamnormer.

Dette kurset kan kjøres på tvers i hele organisasjonen, og vil bidra til felles forståelse og engasjement for transformasjonsprogrammet. Vi tilpasser gjerne kursets innhold og praktiske eksempler til din kontekst – ta kontakt for å få et tilbud på dette til din arbeidsplass.

Dette kurset holder vi på norsk, med norsk kursmateriell. Det er også tilgjengelig på engelsk ved forespørsel.

Agenda for kurset

Dette kurset dekker de viktigste konseptene for smidig, samt hva som kreves for å sette dem i praksis. Noe av det du vil lære er å:

  • Beskrive smidig og reflektere over hvordan det smidige tankesettet og de smidige verdiene, samt praksisene, prosessene og verktøyene vil kunne støtte deg i ditt arbeid og din kontekst
  • Skille mellom Output og Outcome, og balanse ulike Outcomes av BVSSH-modellen
  • Kartlegge relasjonene mellom kundenes behov, organisasjonens resultater og leveransene som antas å møte disse behovene.
  • Kunne identifiser kvalitetene til høyt presterende team og mål trygghet, tilfredshet og ytelse i ditt eget team
  • Bruke teknikker for forbedret samarbeid og beskrive noen mulige hindringer for samarbeid i ditt eget team
  • Forklare ansvaret til ulike roller i smidige arbeidsmåter og forstå behovet for å balansere rollene i organisasjonen
ICP certified

Ta kontakt

Hvem bør ta dette kurset?

Dette kurset er for team som vil finne bedre måter å jobbe sammen på, og som ønsker å lære om hvordan det smidige tankesettet virker i praksis. Det passer også fint for de med lang erfaring som ønsker et todagers refleksjonskurs med back-to-basics. I tillegg bør enhver leder, team- eller avdelingsleder, fremtidig Scrum Master eller Coach, HR-medarbeider og produktutviklere som er i ferd med å bevege seg mot smidige måter å jobbe på ha dette kurset i sin portefølje.

Våre kurs

Dato Tidspunkt Pris Kursholder Sted Språk Booking
2. – 3. september 09:00 – 17:00 Fra 14 000 John Inge Hervik Oslo Norsk BESTILL HER
29. – 30. oktober 09:00 – 17:00 Fra 14 000 John Inge Hervik Oslo Norsk BESTILL HER

Early bird-pris er 14 000 kr for dette kurset ved booking 2 måneder før kursstart. Standard pris 15 900 kr. 

Alle våre åpne ICP-kurs i Norge gjennomføres i samarbeid med Bouvet. Påmelding lenker til deres bookingsystem.

Private kurs

Dette kurset holder vi gjerne privat for en gruppe/team eller organisasjon som ønsker å dramatisk forbedre sin forståelse for smidig og smidige måter å jobbe på. Ta en prat med oss i dag om våre private kurs og opplæringsprogrammer. Våre kurs kan leveres både digitalt og fysisk hvor du ønsker – hvor som helst i verden. Vi leverer kurs både på norsk og engelsk.

Sertifisering

ICAGILE SERTIFISERT

Dette kurset gir sertifisering gjennom International Consortium for Agile (ICAgile), det ledende sertifiseringsorganet for smidig. Kurset oppfyller alle ICAgile sine læringsmål for sertifiseringen Agile Foundations  (ICP).

Det er en løpende vurdering gjennom hele kurset samt en praktisk vurdering på slutten av kurset som du må bestå. Så lenge kursholderen mener du har demonstrert tilstrekkelig kompetanse, at du har forstått læringsmålene og du ikke går glipp av mer enn 1 time av kurset, vil du motta din sertifisering per e-post.

ICAgile

Hvorfor velge oss når du skal ta det ICAgile-sertifiserte kurset Team Foundations (ICP)?

 Utviklet av sertifiserte «Training from the back of the room»-instruktører og bruker kun forskningsstøttede læringsteknikker for voksne. Dette gir en interaktiv og skikkelig engasjerende kursopplevelse enten du velger digitalt eller fysisk kurs.

Meget anerkjent kursleverandør med mange års erfaring, bransjeledende sertifisering og globalt anerkjente kursholdere. Denne opplevelsen lar kursdeltakerne våre ikke bare forstå materialet, men også omsette det i praksis i sine jobber.

Fasilitert av profesjonelle kursholdere med lang erfaring fra arbeidslivet, som har jobbet med smidige transformasjoner og smidige team på tvers av mange forskjellige selskaper i alle former og størrelser. Våre kursholdere jobber aktivt i organisasjoner, og bruker smidig for å løse reelle forretningsproblemer.
Vår framgangsmåte setter alltid mennesker først. Vi bruker mye tid på å sikre at kursdeltakerne får med seg det smidige tankesettet, slik at de er i stand til å sette i gang både prosess- og kulturendring etter gjennomført kurs.

Tilgang til hele læringsreisen fra team-nivå til Enterprise coaching for hele virksomheten (og en rekke andre kurs i verdensklasse!)

Vi har rekonstruert våre digitale kurs, ikke ved å bytte mot den samme opplevelsen digitalt, men ved å revurdere hver enkelt modul og læringsmål for å bli forbedret med smarte verktøy for å skape den typen transformasjonsopplevelse du kan forvente av et AWA-kurs.

 

Tilbakemeldinger for dette kurset

“Profesjonelt, lærerikt, engasjerende” 

Ela Helizon
Produktområdeleder
Kursdeltaker Team Foundations (ICP)

“Jeg vil anbefale dette kurset til alle som søker å forbedre måten de jobber på i sin organisasjon. 10 av 10!” 

Anonym
Kursdeltaker Team Foundations (ICP)

“Kurset ga meg nyttig påfyll og inspirasjon jeg kan ta med meg direkte i jobben jeg gjør” 

Dag Ragnar Larsen
Agile Coach
Kursdeltaker Team Foundations (ICP)

“Et dypdykk i smidige team!»

Anonym
Kursdeltaker Team Foundations (ICP)

Våre kursholdere

1

John Inge S. Hervik

John Inge Hervik er PCC-sertifisert coach fra ICF med mer enn 15 års erfaring i smidige arbeidsmåter og organisasjoner. Han begynte som utvikler med interesse for metodikk i arkitektonisk arbeid, og har tatt videreutdannelse i psykologi og profesjonell coaching. Han jobber nå som mentor og coach for ledere, team, smidige coacher, produkteiere med flere – i tillegg til at han holder kurs og workshop. John Inge leder coaching- og kursarbeidet i Norden, og underviser i seks av kursene AWA tilbyr.

Han får tilbakemelding om at hans entusiasme er motiverende og bidrar til å holde energien i rommet oppe. Han underviser på en måte som gjør det enkelt å knytte teori til praksis. Hans tilnærming til smidig er verdibasert, og han fokuserer på å bidra til forbedringer i organisasjonene han jobber for. Denne tilnærmingen legger vekt på økt tillit, god kommunikasjon, kontinuerlig læring og et definert smidig tankesett. Resultatet er bedre forankrede organisasjons- og prosessendringer der verdiskaping står i sentrum. Han jobber systemisk med alle sine kunder for å hjelpe dem med å realisere sitt eget potensial gjennom coaching, veiledning og lederutvikling.

John Inge er en stadig på jakt etter mer kunnskap, og i tillegg til sin PCC i profesjonell coaching har han en grad i Business og Personal coaching fra University of Chester. Han har også nylig gjennomført ORSC-opplæring.

Bilde Åse Lindersen (1)

Åse Lindersen

Åse har lang erfaring med å lede produktutviklingsteam i ulike roller som teamleder, SCRUM-master og leveranseleder. Nå jobber Åse som smidig coach. Hun brenner for at vi ikke skal la systemer og hierarkier legge føringene, men heller la tillit og samarbeid være fundamentet vi bygger organisasjonene våre på. Åse er opprinnelig utdannet sivilingeniør ved NTNU og har en rekke sertifiseringer innen smidig og coaching.

Bestill her

Trenger du mer informasjon om dette kurset? Ta en prat med oss i dag og bestill kurs ditt neste ICAgile-sertifiserte Agile Foundations-kurs i dag. 

Flere kurs

Våre opplæringskurs er blant de beste i verden. Vi søger for at ditt team får den kunnskapen de trenger for å lykkes i et raskt skiftende marked. Ta en titt på de andre kursene vi leverer. 

Adventures with Agile Norge